مراسم بزرگداشت «هفته دفاع مقدس»

مراسم بزرگداشت «هفته دفاع مقدس» به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده و با حضور راوی جبهه و جنگ جناب آقای جواد پیراسته و جمعی از علاقه مندان، روز یکشنبه ششم مهرماه در سالن همکف دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار می شد آقای پیراسته  با بیانی صمیمانه به شرح رفتارها و سلوک اخلاقی رزمندگان پرداخت.ایشان روحیه نشاط،سر زندگی،جرات و جسارت،شهامت و شوخ طبعی را جزو ویژگیهای بیشتر افراد حاضر درجبهه برشمرد و اظهار داشت:"جبهه و جنگ، زمان و مکان صفا و بلا بود.البته که صفای آن بیشتر از دشواری ها و بلاها بود و این را به جد می توانستیم در چهره همرزمانمان ببینیم.آنها آنقدر به این فضا انس گرفته بودند که شاید هیچ دلخوشی و شادمانی بالاتر از این را نمی توانستی در ایشان ببینی"

وی در ادامه به شرایط نابرابر امکانات و پشتیبانی جبهه ایران و عراق اشاره کرد و گفت: "ما برای خرید حتی یک فشنگ در محاصره اقتصادی شدید بودیم اما دشمن بعثی با برخورداری از حمایت های بی شمار استکبار شرق و غرب، لشگر زرهی و مکانیزه آنچنان قدرتمندی داشت که روی کاغذ هم نمی شد تصور رویارویی و هماوردی را با آن  داشت اما به لطف خداوند و همت جوانان رزمنده و مردم پرشور و رهبری پدرانه و عارفانه امام؛بچه های جبهه و جنگ دل به دریا می زدند و بی مهابا و سرافرازانه تا پای جان می جنگیدند."

ایشان در ادامه از یکایک جوانان و حاضران خواست تا با همبستگی و پرهیز از جدلها و شعارها،در سایه رهبری فرزانه و خط ولایت گام برداشته تا آرمانهای امام و شهدا در جریان زندگی هایمان پویا و زنده بماند و انشالله با رفع همه موانع و تنگناها و تحریم ها شاهد آن باشیم  با محو اسراییل،و بفرموده رهبری معظم نماز جماعت را در بیت المقدس اقامه کنیم.

در ادامه آقای علی سلطان شاهی از همکاران دانشکده که سابقه حضور در جبهه ها را نیز داشته اند با تاکید بر اینکه در دفاع مقدس، همه رنگ ها و تفکرها و سلیقه ها حضور داشتند اما صفا و منش رزمندگان در دفاع از کیان و شرافت و  سرزمین مادری همه را زیر چتر وحدت و همدلی گردهم می آورد.بودند افرادی که اگر به مرخصی ناخواسته می رفتند آنچنان دلتنگ فضای جبهه ها می شدند که مرخصی را ناتمام گذاشته و سریعتر باز می گشتند.

وی با بیان خاطره ای از یکی از همرزمان شهیدش،اشاره داشت :" شهدا رفتند تا ذره ای از خاک ایران عزیز به تصرف اهریمن نماند.شهدا رفتند اما امانتداری و بزرگوارهای اخلاقی آنها فراموشمان نشود که نبایست بیت المال را صرف هزینه های شخصی و سوئ استفاده های سیاسی مان کنیم.شهدا رفتند تا ما یادمان نرود که برای ستاره شدن و ستاره ماندن نیاز به آسمان نیست بلکه می توان حتی در خاک تیره و زمین سخت هم؛ستاره شد."

در پایان مراسم با اهدای لوح و تقدیر از ایثارگران از زحمات ارزنده و سالهای حضورشان در عرصه دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد.

از حاشیه های این مراسم می توان به برپایی نمایشگاه کتاب مناسبتی با تخفیفات ویژه،حضور هنرمند متعهد آقای منصوب و نقاشی چهره شهید دکتر دیالمه توسط ایشان؛پخش مستند"شیرینی شام" با حضور کارگردان –آقای باغشنی و یکی از بازیگران  مستند؛ همچنین تقدیر از برگزیدگان مسابقات ورزشی هفته دفاع مقدس در رشته های تیراندازی با تفنگ بادی ویژه آقایان و پرتاب دارت ویژه خانم ها اشاره کرد.

خبر و عکس:

روابط عمومی دانشکده