آیین دهه آخر صفر

با حضور گسترده علاقه مندان و شیفتگان حسینی در نخستین روز آبان ماه و به مناسبت ایام سوگواری دهه آخر صفر با همت تنی چند از اعضای هیات علمی،کارکنان و دانشجویان دانشکده بنا به سنت قدیمی مراسم ضیافت حسینی برگزار شد.

پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر حجت الاسلام طباطبایی مسوول دفتر نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اهمیت خوانش زیارت اربعین بعنوان یکی از نشانه های مومن از همگان خواست با تدبر و تفکر بیشتر به مفهوم و معنای آن نیز دست یابند.

وی پیاده روی اربعین را از جلوه های باشکوه همبستگی در جهان اسلام برشمرد و با بیان اینکه شاخصه های بارز قیام امام حسین (ع) آگاهی،بیداری،نه به ظلم و نه به ظالم بوده ،مشارکت گسترده پیروان سایر مذاهب و ادیان را در راه پیمایی اربعین  و درکنار مسلمانان نوعی بیداری در جهان انسانیت دانست که این حرکت تاریخی نشان می دهد که انسانیت  فارغ از مرزهای جغرافیایی و ایدئولوژی همواره جستجوگر حقیقت و تشنه آگاهی است.

در ادامه مراسم آقای سیدحسین موسوی از همکاران دانشکده به ذکر مصیبت و مداحی پرداخت.

از نکات جالب این مراسم برپایی نمایشگاه عکس اربعین و غرفه های فروش کتاب های موضوعی و مذهبی و جانبی بود که اساتید خود غرفه دار بوده و به ثبت سفارش کتابهای متقاضیان می پرداختند.یکی دیگر از میهمانان مراسم استاد منصوب  از نقاشان مطرح پرتره شهدای جنگ تحمیلی بود که در زمان برپایی نمایشگاه به ترسیم پرتره ای روی بوم نقاشی از شهید مهدی محرابخانی از دانشجویان شهید دانشکده داروسازی پرداخت.

در پایان مراسم نیز میهمانان و شرکت کنندگان بر سفره کرامت حسینی به ضیافت ناهار مشغول شدند.

تنظیم خبر و عکس: روابط عمومی دانشکده