گزارش تصویری معارفه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده-ورودی مهر 1398

این مراسم با حضور رییس دانشکده،معاونین و کارشناسان آموزش تحصیلات تکمیلی در تاریخ چهارشنبه17 مهرماه و ازساعت 12 تا 13 در تالار پورسینا برگزار شد.در این نشست آقای دکتر ملائکه رییس دانشکده با خیرمقدم به دانشجویان به آنان توصیه کرد که زمینه پژوهشی خود را بگونه ای انتخاب کنند تا پس از فارغ التحصیلی، دغدغه اشتغال نداشته بلکه بعنوان کارآفرین شناخته شوند.

خانم دکتر رضوی معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده نیز در سخنانی دانشجویان را به نظم و انضباط کاری و آموزشی دعوت کرد تا در فضای آموزشی  توام با احترام و قانون کمتر شاهد اختلافات و تعارضارت ناخواسته باشیم.

آقای علیزاده کارشناس دانشجویی نیز با برشمردن برخی تعهدات رفاهی و تسهیلات اقامتی از دانشجویان خواست با مراجعه به ایشان و  سامانه مربوط  درخواست های خود را ثبت و پیگیری نمایند.

آقای منتظری کارشناس مسوول تحصیلات تکمیلی نیز با برشمردن برخی مقررات و دستور العملهای آموزشی از مشکلات پیش آمده بابت تخصیص اتاق به دستیاران و تجهیز آن  ضمن عذرخواهی تاکید کرد که تمام تلاش ریاست و معاونین بر آنست تا این چالش به زودی برطرف شده و دانشجویان با خیال آسوده تر به تحصیل بپردازند.

خبر و عکس:روابط عمومی دانشکده