دانشکده داروسازی

جشنواره غذایی دست پخت های خودمونی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

به مناسبت زادروز فرخنده حضرت رسول و امام صادق علیهم السلام جشنواره غذایی دست پخت های خودمونی در دانشکده داروسازی تدارک دیده شد.این رویداد خوشمزه و خوردنی با محوریت "غذای سالم  و سَبک زندگی ایرانی " و با حضور جمعی از علاقه مندان در ظهر یکشنبه 17 مهرماه و در محوطه  فضای باز طبقه دوم دانشکده برگزار  گردید.

از نکات جالب توجه؛ مشارکت فعال هم شرکت کنندگان و هم بازدید کنندگان بود که در فضایی رفاقتی و رقابتی،جو صمیمانه ای را شکل داده بود تا جنبه های سرگرمی و لذت بخش جشنواره بیشتر نمود داشته باشد.

از خوراکی های ارایه شده در این جشنواره می توان به موارد زیر اشاره کرد:

آش گیل دَگ و آش دوغ(منطقه اردبیل)، آش پیوه ژن(بخش احمدآباد مشهد)، کشک قروتی(بیرجند)، حلوای عربی با ترکیب شیره انگور، انواع سالادهای کلم و شوید، سالاد ماکارونی، سالاد اولویه، حلیم بادمجان، مرصع پلو و شیرین پلو، رولت کوکو سبزی، پیراشکی، لازانیا و انواع دسرها و فینگر فودها

در این جشنواره تعدادی از اساتید،کارکنان ودانشجویان دوره تخصصی دست پخت های خود را در معرض نمایش و تست  بازدیدکنندگان گذاشته و در پایان به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.

 عکس و خبر:روابط عمومی دانشکده