مراسم معارفه دانشجویان نوورود 99

مراسم معارفه دانشجویان نوورود 99

مراسم معارفه دانشجویان نو ورود مهر و بهمن 99 دانشکده داروسازی مشهد ساعت 10 روز چهارشنبه 28 آبان بصورت آنلاین در تالار پورسینا برگزار شد.پیش از این از طریق پیامک به تمامی دانشجویان پذیرفته شده ورودی 99 زمان این جلسه اطلاع رسانی شده بود.

دکتر ملائکه رییس دانشکده بعنوان آغازگر مراسم ضمن خوشامدگویی و تبریک قبولی به دانشجویان به بیان تاریخچه دانشکده پرداخته و با اشاره به اینکه دانشکده داروسازی مشهد هم در حوزه پژوهش و هم در حوزه آموزش یکی از دانشکده های برتر و شناخته شده کشور است ابراز امیدواری کرد با برطرف شدن شرایط کرونایی زمینه حضور گسترده همه دانشجویان فراهم شده تا از نزدیک با این دستاوردها برخورد داشته و آشنایی بیشتر به دست آورند.دکتر ملائکه در ادامه  از افتخار آفرینی دانشجویان این دانشکده در کسب رتبه اول کشوری در اولین آزمون جامع داروسازی در شهریورماه 99  یاد کرد و به دانشجویان نوورود نیز توصیه کرد جدیت در امر تحصیل را بعنوان یک اهرم موفقیت همیشه در نظر داشته باشند.

دکتر شیوا گل محمدزاده معاون آموزشی دانشکده نیز دانشجویان را به آشنایی بیشتر با محتوای سایت دانشکده و پیگیری اخبار و اطلاعیه ها دعوت کرد.ایشان در ادامه با اشاره به تنوع گروه های آموزشی وامکان ادامه تحصیل در مقاطع دکترای تخصصی در گرایشهای مختلف در همین دانشکده از دانشجویان خواست با تمرکز بر روی مطالعه هدفمند و برنامه ریزی شده، از همین امروز سنگ بنای موفقیت های فردای خود و یافتن فرصتهای شغلی در خور را پایه ریزی کنند.

خانم بختیاری رییس اداره آموزش دانشکده نیز ضمن معرفی اداره آموزش و کارکنان آن از تمام دانشجویان خواست تا در همین ابتدای کار با معرفی نماینده دانشجویی ورودی خود؛اخبار ، اطلاعیه ها و هماهنگی های لازم را از منبع موثق دریافت کنند.رییس اداره آموزش بر ضرورت آشنایی کامل دانشجویان با آیین نامه ها،دستورالعملهای آموزشی،برنامه های درسی هر نیمسال و....تاکید کرد و ادامه داد که نیمسال اول بصورت خودکار برای همه ورودی ها انتخاب واحد درسی انجام گرفته و از این بابت نگران نباشند اما متوجه باشند که انتخاب واحد را در نیمسال های بعد حتما با استفاده از راهنمایی استاد مشاور خود انجام داده تا برنامه های درسی با رعایت همه ضوابط و پیش نیازها و عدم تداخل عملیاتی شود.

خانم دکتر رضوی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده نیز از دانشجویان خواست تا در نیمسال بعدی و امکان حضور فیزیکی در صورت نیاز به استفاده از خدمات رفاهی،خوابگاه،تغذیه و صندوق های رفاهی با آقای علیزاده کارشناس دانشجویی در ارتباط باشند.دکتر رضوی از دانشجویان خواست تا در صورت تمایل و در کنار مطالعه و تحصیل در یکی از فعالیتهای فوق برنامه دانشجویی مشارکت فعال داشته باشند و یا چنانچه علاقه مند به حضور در تشکل های دانشجویی باشند در یکی از آنها عضو شوند.

آقای علیزاده کارشنای دانشجویی دانشکده نیز در سخنانی کوتاه  با اشاره به اولویتهای آیین نامه ای در برخورداری از خوابگاه و با اشاره به محدودیتهای ظرفیتی آن با توجه به شرایط کرونایی،از دانشجویان خواست در صورت نیاز به استفاده از خدمات هرفاهی و خوابگاهی نیاز به تکمیل فرم های تعهد محضری و...می باشد که همه این اطلاعات در پورتال دانشجویی و سایت دانشگاه توضیح داده شده است.

این برنامه در ساعت 11:10 و با پاسخ به پرسشهای دانشجویان به پایان رسید.

عکس و خبر:روابط عمومی دانشکده