دانشکده داروسازی

افتخاری دیگر برای کارنامه علمی دانشکده داروسازی مشهد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
 
 

افتخاری دیگر برای کارنامه علمی دانشکده داروسازی مشهد

دوازدهمین جشنواره برترین های فناوری نانو در تاریخ 8 اسفند همزمان با افتتاح هفتمین کنفرانس بین المللی نانو ساختارهای دانشگاه صنعتی شریف در پژوهشگاه شیمی  و مهندسی شیمی ایران برگزار شد.

در این جشنواره پژوهشگران را با توجه به محوریت دستاوردها و بر اساس شاخص های : "ثبت اختراعات داخلی و خارجی؛انتشار مقاله ISI؛تعداد ارجاعات سال 2016؛راهنمایی و انجام پایان نامه دکترا؛تالیف کتاب؛فعالیت در مجلات  فناوری نانو؛ارایه کارگاه تخصصی در حوزه فناوری نانو و.... " امتیاز دهی کردند.

آقای دکتر محمد رمضانی استاد ممتاز و مدیر گروه بیوتکنولوژی دارویی دانشکده داروسازی مشهد با توجه به فعالیت های پژوهشی  خود در حوزه تحقیقاتی نانوزیست حسگر مبتنی بر آپتامر و طراحی و سنــتز نانوذرات برای استفاده در ژن رسانی و دارورسانی هدفمند و با انتشار 39 مقاله ISI  با بالاترین ضریب تاثیر 8/442 و همچنین کسب امتیاز 314/3  جزو 10 پژوهشگر برتر حوزه نانوفناوری کشور شناخته شده و افتخاری دیگر بر کارنامه پربار علمی خود و دانشکده افزودند.

به نمایندگی از طرف همه اعضای محترم هیات علمی,دانشجویان گرامی و کارکنان تلاشگر این موفقیت بزرگ را به ایشان صمیمانه تبریک گفته توفیق روز افزون ایشان را آرزومندیم.

روابط عمومی دانشکده داروسازی مشهد