دانشکده داروسازی

برگزاری محفل ذکر مصیبت آفرینندگان حماسه عاشورای آگاهی و بیداری در دانشکده داروسازی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
 

همزمان با ایام شهادت سالار شهیدان و یاران بزرگوارشان, محفل ذکر مصیبت آفرینندگان حماسه عاشورای آگاهی و بیداری در دانشکده داروسازی با مشارکت جمعی از شیفتگان آن حضرت برگزار گردید.

دوشنبه 19 مهرماه  پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و قرائت زیارت عاشورا,امام جماعت دانشکده-حاج آقای مجیدی- در تشریح چرایی و چگونگی  بروز   حماسه حسینی ابراز داشت :"  حاکمیت بنی امیه با استفاده از فاصله نسلی ایجادشده بین مومنین اولیه که محضر پیامبر را درک کرده بودند با  نسل جوانتر, سعی در ترویج خرافه وگسترش فضای بی تفاوتیِ سیاسی و بی خیالی در اجتماع مسلمانان داشت .به تعبیر امروز با رواج اسلام آمریکایی, سعی درتحریف دین و باز تعریف آن داشت که موفق هم شد.اما همانگونه که خون در پیکره آدمی جریان حیات است عاشورا نیز بیداری و آگاهی را در جامعه تزریق کرد.عاشورا تلنگری بزرگ در مسیر پویایی و تکامل آدمی است تا در راه و از راه نماند.عاشورا  بزنگاهی است تا به معرفت و بصیرت بیشتر دست یافته و در مسیر توکل,همه چیزمان رنگ و بوی الهی بگیرد."

درپایان پس از ذکر مصیبت و مداحی ؛ سفره با برکت و کرامت امام حسین(ع) –که به مدد همراهی مادی و مشارکت معنوی جمعی از دانشجویان,کارکنان و هیات علمی  دانشکده تدارک دیده شده بود-میزبان پذیرایی ناهار سوگواران و شرکت کنندگان بود. /پایان خبر

عکس و گزارش خبری:روابط عمومی دانشکده