سومین دوره کشوری رویداد علمی و پژوهشی فن تز (طرح حفاظت از دستاورد های فناورانه) که با فراخوان اسفند 1402 آغاز شده بود با معرفی برگزیدگان نهایی رویداد در 13 اردیبهشت 1403 به کار خود پایان داد. خانم دکتر بهاره سماکار، دانشجوی دکترای تخصصی کنترل دارو و غذا دانشکده داروسازی مشهد با همکاری اساتید راهنما دکتر وحید سهیلی و دکتر بی بی صدیقه فضلی بزاز با ارایه طرحی باعنوان: ریزپوشانی مواد بهبود دهنده نان در مخمر ساکارومایسس سرویزیه به عنوان یک حامل نوین فرآورده های غذایی و دارویی جزو برگزیدگان3 طرح نهایی این رویداد معرفی شدند. یادآوری این نکته ضروری است که رویداد " فن تز " با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نهادهای حامی و بازیگران فعال اکوسیستم نوآوری با هدف فرهنگسازی و ارزشآفرینی از پایاننامههای مرتبط با فناوریهای جهتساز و با خروجیهای قابل ثبت در مراجع بینالمللی و معتبر، به عنوان یک رویداد حمایتی برگزار می شود که چشمانداز این مسیر، حمایت از ثبت اختراعات و کمک به فرآیند توسعه فناوری، ترویج و تجاری سازی پایاننامههای حوزه فناوریهای راهبردی تمامی دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای و تخصصی و پسا دکتری می باشد.
روابط عمومی دانشکده
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
|||