فعالیتهای تحقیقاتی دکتر مطهره بوذری

دکتر مطهره بوذری (PharmD, PhD)

عضو هیئت علمی گروه فارماکوگنوزی ، دانشکده داروسازی

مرتبه علمی: استادیار

سوابق تحصیلی:

• دکتری عمومی داروسازی از دانشکده داروسازی مشهد (1392)
  • دکتری تخصصی فارماکوگنوزی از دانشکده داروسازی مشهد در سال (1397)

سوابق تدریس:

• کارگاه آموزشی درتعیین پیکر بندی مطلق فضایی با روش electronic circular dichroism در دو بخش تئوری و عملی در دانشکده داروسازی مشهد-1397
  • مدرس کارگاه آموزشی تعیین مقدار کمی و کیفی پروتئین ها به روش وسترن بلات در دو بخش تئوری و عملی در دانشکده داروسازی مشهد- 1397
  • مدرس دوره های تکنسین داروخانه در جهاد دانشگاهی مشهد- 1398
  • سخنران علمی کنفرانس آشنایی با طب سنتی و مکمل در دانشگاه علوم پزشکی مشهد-1390

جوایز و افتخارات علمی:

• رتبه دوم دانشجویان فارغ التحصیل داروسازی در سال 1392 ( معدل: 18.11)
  • کسب نمره آزمون جامع دکتری تخصصی فارماکوگنوزی سال 1394 :90/17
  • عنوان دانشجو و پژوهشگر برتر از دومین جشنواره پایان نامه های برتر ایران (جایزه پروفسور حسابی)
  • کسب عنوان پایان نامه برتر ایران از دومین جشنواره پایان نامه های برتر ایران (جایزه پروفسور حسابی)

فعالیت های فرهنگی:

• دانشجوی برگزیده فرهنگی در بین دانشجویان داروسازی -1392
  • رتبه چهارم کشوری مسابقات قرآن کریم و نهج البلاغه دانش آموزی- 1383

طرح های تحقیقاتی:

• بررسی تاثیر آپوپتوتیک عصاره متانولی و فراکسیون های جدا شده از گیاه scutellaria pinnatifida بر سلول های سرطانی از طریق مهار رشد سلولی، القای آپوپتوز و توقف سیکل سلولی
  • بررسی تاثیر سیتوتوکسیک و آپوپتوز عصاره اتیل استاتی، ترکیبات خالص و اسانس جدا شده از Zhumeria majdae بر سلول های سرطانی پستان و پروستات
  • خالص سازی و تعیین پیکربندی مطلق اپیمرهای آلوپکورون از گیاه تلخ بیان (Sophora pachycarpa) و کشف مکانیسم های موثر در سمیت سلولی

مقالات علمی:

Boozari, M., Mohammadi, A., Asili, J., Emami, S.A. and Tayarani-Najaran, Z., 2015. Growth inhibition and apoptosis induction by Scutellaria pinnatifida Ham. on HL-60 and K562 leukemic cell lines. Environmental toxicology and pharmacology39(1), pp.307-312.

Boozari, M. and Hosseinzadeh, H., 2017. Natural medicines for acute renal failure: A review. Phytotherapy Research31(12), pp.1824-1835.

Boozari, M., Soltani, S. and Iranshahi, M., 2019. Biologically active prenylated flavonoids from the genus Sophora and their structure–activity relationship—A review. Phytotherapy research33(3), pp.546-560.

Boozari, M., Butler, A.E. and Sahebkar, A., 2019. Impact of curcumin on toll‐like receptors. Journal of cellular physiology234(8), pp.12471-12482.

Boozari, M., Ebrahimi, S.N., Soltani, S., Tayarani-Najaran, Z., Emami, S.A., Asili, J. and Iranshahi, M., 2019. Absolute configuration and anti-cancer effect of prenylated flavonoids and flavonostilbenes from Sophorapachycarpa: Possible involvement of Wnt signaling pathway. Bioorganic chemistry85, pp.498-504.