جشن روز داروساز

بمناسبت زادروز دانشمند و حکیم فرزانه ایرانی محمدبن زکریای رازی و گرامیداشت روز داروساز، مراسم جشنی با حضور جناب آقای دکتر دارابی رییس دانشگاه و هیات همراه،رییس انجمن داروسازان مشهد، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشکده داروسازی با همت جمعی از دانشجویان علاقه مند و فعال ساعت 10:30 صبح روز چهارشنبه ششم شهریورماه در تالار دانشجو برگزار گردید.

خانم دکتر گل محمدزاده معاون آموزشی دانشکده بعنوان سخنران ابتدایی برنامه با توجه به نقش و اهمیت حضور داروساز  درنظام سلامت افزود:"یکی از دسترس ترین متخصصان جبهه بزرگ نظام سلامت،داروسازان هستند که بدون چشمداشت مالی، اطلاعات و مشورتهای لازم را برای مصرف درست و بهینه دارو به بیماران ارایه می دهند". با اینحال  به دانشجویان تاکید کرد که برای ارتقای جایگاه علمی و شغلی داروساز؛ منتظر نمانند تا کسی برایشان معجزه کند بلکه می بایست مسوولانه و متعهدانه تلاش نموده تا نقش خود را در پیشبرد این فرایند به بهترین شکل ایفا کنند.

مسوول دفتر توسعه آموزش (EDO)دیگر سخنران مراسم بود.خانم دکتر طاهرزاده با بیان اینکه به غلط یا به شوخی، بعضی ها دکتر داروساز را داروفروش لقب می دهند آن را نوعی کج سلیقگی و اهانت به مقام بزرگ داروسازان دانست   و بر لزوم مشارکت فعالانه دانشجویان  در فرهنگ سازی برای شناساندن نقش پر رنگ و شخصیت علمی و مردمی دکتر داروساز تاکید کرد.وی  با لزوم همراستایی فعالیت  کانون ها و تشکل های دانشجویی در حوزه علمی و پژوهشی، بازخورد بسیار مثبت پویش علمی "آگاهی بخشی مقاومت آنتی بیوتیکی" رابعنوان یکی از نکات مثبت این همفکری برشمرد و شور،انگیزه  و آمادگی بالای دانشجویان  را برای تداوم اینگونه فعالیتها  پتانسیل ارزشمندی دانست که در سایه توجه،تکریم ،هدایت و حمایت مسوولان  میتوان این رویدادها را با مشارکت گسترده تر دانشجویان و با شکوه و رونق بیشتری برگزار نمود.

از دیگر برنامه های مراسم می توان به مسابقه ،اجرای موسیقی زنده و پخش نماهنگی با عنوان تاریخچه دانشکده اشاره کرد که  ضمن جذابیت بیشتر، با ایجاد فضایی غیر رسمی و صمیمانه تر استقبال و نشاط تماشاگران را به دنبال داشت.

روابط عمومی دانشکده