گزارش تصویری سی وچهارمین آیین دانش آموختگی دانشجویان دکترای داروسازی-سه شنبه 15 مردادماه 1398

سی و چهارمین آیین دانش آموختگی دانشجویان دکترای داروسازی دانشکده داروسازی مشهد

این مراسم با حضور دکتر دارابی ریاست محترم دانشگاه ، معاونین دانشجویی فرهنگی،آموزشی و پژوهشی دانشگاه،جمعی از روسای دانشکده ها و با حضور ریاست ، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده  و خانواده های دانشجویان در فضایی صمیمانه و با نشاط از ساعت 17 تا 22  سه شنبه 15 مردادماه در تالار دانشجو برگزار شد.

دانش آموختگان امروز،دانشجویان ورودی بهمن 92 بودند که پس از سالها تلاش و دانش اندوزی برآن شدند تا به شکرانه موفقیت شان در گام نهادن به روزهای پایانی تحصیل ؛شادمانی ها و دلتنگی های آخرین روزهای حضور در دانشکده را با خانواده ها،اساتید و.. به اشتراک بگذارند تا سهم بزرگ آنان را در همراهی و راهنمایی شان ارج نهاده باشند .

درپایان این مراسم با حضور آقای دکتر اعتضاد رضوی معاون آموزشی دانشگاه از دانشجویان برگزیده آموزشی،پژوهشی و منتخب فرهنگی ورودی بهمن 1392 تقدیر به عمل آمد و دانشجویان با خوانش سوگندنامه دانشجویی ،ردای تعهد به خدمت صادقانه و مسوولانه را بر تن نمودند.

روابط عمومی دانشکده