بازدیدکنندگان

درباره دانشکده داروسازی مشهد

تاريخچه

دانشکده داروسازي مشهد ابتدا با نام دانشکده علوم دارويي و تغذيه در سال 1350 در خيابان اسرار افتتاح و پس از تغيير نام به دانشکده داروسازي؛ در سال 1361 به محل پرديس دانشگاه مشهد انتقال يافت. ساختمان دائمی دانشکده در محل پردیس دانشگاه در بهمن ماه سال 1395 مورد بهره برداری قرار گرفت.

دانشکده در حال حاضر هر سال حدود 64 دانشجو در نوبت مهر و حدود 37 دانشجو (پردیس خودگردان) در نوبت بهمن پذيرش مي کند. جمع دانشجویان دانشکده در مقطع دکترای حرفه ای داروسازی 621 نفر می باشد.  علاوه بر آن دانشکده در 8 مقطع دکترای تخصصی (شامل بيوتکنولوژي دارویی، شیمی دارویی، کنترل دارو، سم شناسی، فارماسوتیکس، نانوفناوری دارویی، فارماکوگنوزی و داروسازی سنتی) و یک مقطع کارشناسی ارشد (سم شناسی) دانشجو می پذیرد. جمع دانشجویان دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد دانشکده در حال حاضر به ترتیب 102و 17نفر می باشد.

تعداد اعضای هیات علمي دانشکده 50 نفر می باشد که در 9 گروه آموزشی (شامل گروه بيوتکنولوژي و پروتئومیکس، شیمی دارویی، کنترل دارو، فارماکودینامی و سم شناسی، داروسازی بالینی، فارماسوتیکس، نانوفناوری دارویی، فارماکوگنوزی و داروسازی سنتی)  مستقر هستند. 10 نفر از اعضای هیات علمی دانشکده عضو هیات های بورد تخصصی مربوط در سطح وزارت متبوع می باشند. دانشکده دارای 4 مرکز تحقیقاتی ( شامل مرکز تحقیقات علوم دارویی، بیوتکنولوژی، نانوفناوری دارویی و دارورسانی هدفمند) و همچنین دو مجله علمی پژوهشی به نام های Iranian Journal of Basic Medical Sciences و نانومدیسین می باشد که مجله اول در پایگاه استنادی ISI (با ضریب تاثیر 24/1) فهرست می شود.

دانشکده دارای 4 داروخانه آموزشی (22بهمن، قائم(عج)، دکتر شیخ و حضرت رسول (ص) ) و یک داروخانه آموزشی معین (داروخانه امام) می باشد.

از جمله دستاوردها و افتخارات دانشکده در سال های اخیر، قرار گرفتن آقای دکتر حسین حسین زاده در فهرست یک درصد برتر دانشمندان جهان در رشته داروشناسی و سم شناسی، چاپ مقالات در مجلات بسیار معتبر بین المللی از جمله Biomaterials (IF 8.3) ، Journal of Controlled release (IF 7.7) و  Biosensors & Bioelectronics (IF 6.5)، کسب جوایز مختلف کشوری مانند جشنواره رازی، ارائه چند محصول جدید به بازار دارویی بر مبنای فن آوری های جدید از جمله سینادوکسوزوم، سیناکورکومین و آمفولیش توسط آقای دکتر جعفری و قرص کروسینا توسط آقای دکتر مهاجری، و شروع به کار 5 شرکت دانش بنیان با محوریت اعضای هیات علمی دانشکده می باشد.

از جمله برنامه های توسعه ای که در سال های آینده مورد نظر دانشکده می باشد، تاسیس دوره دکترای تخصصی داروسازی بالینی و راه اندازی پژوهشکده علوم دارویی می باشد.

اسامي روساي دانشكده داروسازي مشهد از تاسيس (1350) تاكنون به شرح زیر می باشد:

1- دكتر بهرام تدين 50 تا 53

2- دكتر صادق جاويدان نژاد 53