بازدیدکنندگان

آزمایشگاه اشکال دارویی

فرآیندهای آزمایشگاه

ریاست آزمایشگاه : خانم دکتر شیوا گل محمدزاده - استاد گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی مشهد

پرسنل آزمایشگاه: کارشناس آزمایشگاه : دکتر لیلا ناظمیان - دکتر شیرین هاشمی تبار (داروساز و مسئول آزمایشگاه )- تلفن : 38823255- 051  داخلی 225

Email : nazemianl1[at]mums.ac.ir
           HashemitabarS2[at]mums.ac.ir
پرسنل خدمات : حسن کارگر
در این آزمایشگاه عمدتا فعالیت آموزشی مربوط به واحدهای فارماسیوتیکس عملی دانشجویان انجام می گیرد که محدود به ساخت داروهای جالینوسی و آموزش مفاهیم و اصول ساخت و شناخت فرآورده های ساختنی می باشد.

دستگاهای موجود در آزمایشگاه :

Tri Roller mill
Homogenizer
Water baths
ترازوی دیجیتال

فعالیت های آزمایشگاه شامل:

در این آزمایشگاه عمدتا فعالیت آموزشی مربوط به واحدهای فارماسیوتیکس عملی 3 و 4 دانشجویان انجام می گیرد که محدود به ساخت داروهای جالینوسی و آموزش مفاهیم و اصول ساخت و شناخت فرآورده های ساختنی می باشد.

نام دستگاه : Triple R
شرکت سازنده : Erweka